Mangler retning

Er du faret vild? Brug værktøjerne på denne side for at finde tilbage på den rigtige kurs i din karriere.

Anden rådgivning

Gå til oversigten over vores andre typer af rådgivning.

Find din professionelle retning

Vi har udviklet en række værktøjer, som kan hjælpe dig med at finde retningen. Bestem selv, hvilke du har brug for lige nu.

01

Tag personlighedstest

Du kan starte med at tage vores personlighedstest. Testen tager udgangspunkt i psykiateren Carl Jungs 16 personlighedstyper. Du kan bruge resultatet til at blive klogere på dine egne styrker og svagheder, og bruge det til at udvikle dig selv.

02

Udarbejd kompetenceprofil

Det kan være svært at sætte ord på, hvad man er god til. Vi anbefaler, at du sætter dig ned og får overblik over dine kompetencer, inden du begynder at skrive dit CV. Du kan bruge vores robot til at udarbejde dette.

03

Analyser jobopslag

Har du fundet et spændende jobopslag, men er i tvivl om din uddannelse og erhvervserfaring passer på stillingen? Brug vores robot til at analysere jobopslaget og fortælle, hvor godt du matcher med stillingen, og hvordan du kan kvalificere dig endnu bedre i fremtiden.

04

Skræddersyet karriereplan

Efter du har taget vores personlighedstest, udarbejdet en kompetenceprofil og kender den type af jobs, du er interesseret i, kan du få vores robot til at udarbejde din personlige karriereplan.

05

Chat med MentorMette

Det er naturligt stadig at have spørgsmål. Vi har trænet MentorMette til at svare på alle dine karrierespørgsmål. Hun giver uddybende besvarelser på alle dine spørgsmål.

Kontaktformular

Har du spørgsmål? Kontakt os her. Vi besvarer spørgsmål inden for 24 timer. Prøv vores chat-funktion, hvis du vil tale med en medarbejder med det samme.